Getuigen gezocht van mishandeling

Nieuws

SOESTERKWARTIER - De politie zoekt getuigen van de mishandeling op maandag 12 december een 41-jarige inwoner van Veldhoven. Aanleiding was een verkeersconflict.

De Veldhovenaar reed rond 08.10 uur op de Radiumweg in de richting van de Amsterdamseweg. Op die kruising wilde de man met zijn vrachtauto met oplegger rechtsaf slaan in de richting van de Barchman Wuytierslaan. Tijdens de manoeuvre op de kruising raakte hij in conflict met de bestuurder van een groene bestelauto. Beide bestuurders stopten hun auto's waarna er een conflictgesprek ontstond over het verkeersgedrag. Toen de bestuurder van de vrachtauto terug wilde lopen naar zijn auto werd hij plotseling tegen zijn hoofd geslagen waarna hij op de weg viel en het bewustzijn verloor.

Het slachtoffer kwam pas weer bij kennis toen de inmiddels gewaarschuwde politie arriveerde. De bestuurder van de bestelauto is na de mishandeling in onbekende richting vertrokken. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd waarbij bleek dat de man een gescheurde lip, diverse schaafwonden en kneuzingen had opgelopen. Ook de bril van het slachtoffer raakte onherstelbaar beschadigd.

Van de verdachte is het navolgende signalement bekend Blanke man, ongeveer 40 jaar oud, tussen 1.75 en 1.80 meter lang, normaal postuur. Hij had donker haar met enige grijze tinten. Hij reed in een lichtgroene bestelauto met donkergroene strepen aan de zijkant. Het gaat hier waarschijnlijk om een bedrijfsauto.

De politie is op zoek naar deze verdachte en verzoekt getuigen van deze mishandeling om contact op te nemen met de politie in Amersfoort via het telefoonnummer 0900-8844.

advertentie