LifeCity is fitnessclub van het jaar

21 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - LifeCity uit Amersfoort is maandag uitgeroepen tot 'Fitnessclub Van Het Jaar 2011'. LifeCity won deze landelijke titel op basis van de meest uitgebrachte stemmen in combinatie met het hoge waarderingscijfer van 9,0.

LifeCity won ook de prijs van de club met de meeste stemmen in de provincie Utrecht. Daarnaast ontving de fitnessclub een fitnessclub Award voor de meest creatieve actie om stemmen te werven. Hiermee werden in totaal drie prijzen binnengesleept. In totaal hebben meer dan 30.000 mensen hun stem uitgebracht bij De Fitnessclub van het Jaar verkiezing. Alle winnende fitnessclubs zijn gehuldigd bij de uitreiking bij Seats2Meet in De Haagse Toren in Den Haag.

De wedstrijd is onder meer in het leven geroepen om geld in te zamelen voor de Stichting Spieren voor Spieren die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Het Nederlands publiek kon op zijn favoriete fitnessclub stemmen van 22 september tot 30 november.

Deze week werden de winnaars bekend gemaakt. Eigenaar Jesse-Bo Leenders van LifeCity Amersfoort zegt dat de uitverkiezing hem enigszins doet denken aan de Michelinsterrenreeks bij de verkiezing van beste restaurants. Voor iedere uitgebrachte stem werd door de organisatie in samenwerking met de sponsors €0.05 overgemaakt naar de Stichting. Leenders: ,,Wij vinden dit initiatief dermate van belang dat we hebben besloten om een extra bijdrage te doen.''

De fitnessclub had op creatieve wijze op alle fronten de meeste stemmen verzameld . Zo konden sporters door middel van social media stemmen. Ook werd er hulp ingeroepen van bekende Nederlanders zoals van de in Amersfoort woonachtige Miss Montreal. Leenders: ,,We hebben erg veel trouwe leden en zijn daarbij constant bezig met vernieuwing. We vonden het erg leuk om social media en deze wedstrijd met elkaar te combineren. Dit is een enorme stimulans voor ons hele team om de lat de komende jaren nog hoger te leggen."

Vanaf begin 2011 kon er bij Life City al 'duurzaam' worden gesport met geavanceerde 'groene' apparatuur en toestellen. In 2014 wordt er een volledig groen fitnesscentrum geopend. Begin 2012 wordt er tevens gestart met de zgn. LifeCity Academy, waar het mogelijk is om te werken en te leren tegelijk. informatie op www.lifecity.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie