Kerstconcert en samenzang in het Toon Hermans Huis

1 december 2011 om 00:00 Nieuws

BERGKWARTIER - In het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) vindt op vrijdagochtend 23 december aanstaande weer de traditionele kerstviering plaats. Belangstellenden zijn vanaf 11.00 uur van harte welkom voor het bijwonen van het kerstconcert van het koor 'Zingen voor je leven' van de Stichting Kanker in Beeld. De leden van dit koor brengen een grote verscheidenheid aan kerstliederen ten gehore. En wie mee wil zingen, is van harte uitgenodigd. Na afloop hiervan is er nog een gezellig samenzijn.

Het is een bijzondere belevenis om in het in kerstsfeer getooide THHA op een ontspannen manier met elkaar te kunnen zingen en lotgenoten te ontmoeten. Tijdens de traditionele kerstviering zingen de koorleden eerst een eigen repertoire en vervolgens kunnen alle aanwezigen meezingen met bekende en minder bekende kerstliederen.

Na afloop van het kerstconcert zijn allen welkom tijdens een lichte lunch. Een goede gelegenheid om op informele wijze nader kennis te maken met het THHA, de medewerkers en anderen die met kanker te maken hebben.

Het koor 'Zingen voor je leven' oefent elke tweede en vierde vrijdag van de maand 's ochtends van 09.45-12.30 uur in het THHA. Het koor bestaat uit mensen die zelf kanker hebben (gehad) of hun naasten of nabestaanden. Wie tijdens een repetitie een keer wil komen luisteren is van harte welkom.

De kerstviering staat open voor allen die kanker hebben of hebben gehad en hun naasten, zoals partners, familie, vrienden en nabestaanden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Voor aanmelding en meer informatie: 033 46 55 227, info@thha.nl of www.thha.nl. Het THHA, bron van steun, ontmoetingsplaats en wegwijzer voor allen die met kanker te maken hebben, is gevestigd aan de Regentesselaan 39, direct tegenover centraal station Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie