Heren AVV Keistad naar 3e ronde beker

Nieuws

AMERSFOORT - Overtuigend bereikte het 1e herenteam van AVV Keistad de derde bekerronde. Met drie maal een 2-0 overwinning gaf Keistad geen set weg en bereikte, na jarenlang in de tweede ronde te zijn gesneuveld, nu wel de derde ronde in het nationale bekertoernooi.

Doordat de Keistadheren in de openingsronde als eerste eindigde, mochten ze de tweede ronde thuis spelen. Het organiseren van tellers en vlaggers werd door enkele vrijwilligsters snel opgepakt en dit thuisvoordeel pakte Keistad met beide handen aan.

De tegenstanders bleken een maatje te klein voor een goed en degelijk spelend Keistad. Er kon sociaal worden gewisseld en iedereen aan Keistads kant haalde een ruime voldoende. Ook jeugdspeler Jorrit Meijer uit het vierde team werd tweemaal succesvol ingezet.

In de openingswedstrijd werd Triade uit Tilburg (koploper in de 2e divisie D) met 2-0 aan de kant gezet, waarna VC Krimpen (koploper in de 2e divisie C) volgde, ook 2-0 in Keistads voordeel.

Het verrassend sterkspelende Ormi uit Epe (regiodivisie), wist eenmaal te winnen met 2-1 en verloor eenmaal met 1-2 en was door de kleine bezetting in de laatste wedstrijd niet meer opgewassen tegen de Amersfoorters. Met duidelijke cijfers werd ook deze wedstrijd 2-0 voor Keistad, dat nu in november aan mag treden tegen een ploeg uit de B-league.

advertentie
advertentie