De app van Nanny Nina
De app van Nanny Nina Nicky Kroon

Oppascentrale Nanny Nina nu ook een app!

Nieuws Deel je nieuws

Naamswijziging, nieuwe website en app! ?

Wij zijn van de naam Oppas Madelief naar Nanny Nina gegaan, dit is u vast niet ontgaan. In Oktober zijn wij live gaan met onze nieuwe app, Nanny Nina. Voor ouders is het nu nog gemakkelijker om een oppas in te boeken voor zowel overdag als in de avond. 

Wat kan je verwachten?

Het wordt wellicht wel even wennen op de nieuwe site, omdat je nu een " verzoekje" plaatst, waarna jouw oppassers kunnen reageren. We laten tot 5 profielen aan je zien van oppassers die willen komen oppassen. Jij kiest vervolgens op basis van foto, profiel en uurtarief wie je wilt bevestigen.

Jouw favoriete oppassers
Heb je al fijne oppassers gevonden? Voeg dan eerst jouw oppassers toe via " mijn account" en dan favorieten. Zo wordt een verzoekje eerst uitgestuurd naar de oppassers die je al kent :) Mochten zij niet kunnen, dan zoeken we verder en stellen we andere oppassers voor.

De service blijft nagenoeg hetzelfde, gewoon net ietsje beter! Wij helpen je graag bij het vinden van een oppas voor overdag of in de avonduren. Heb je een oppas/nanny nodig die de kinderen van school ophaalt en met ze kookt, ook dat is geen probleem! 

Wil je graag meer weten over Nanny Nina, neem dan vrijblijvend contact met me op. Je kunt de app downloaden en een chat starten of mij even appen of bellen naar 0628693802! 
 

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Nicky 

 

 

 


 

 

 

 

 


 


 

 

 

advertentie