Blok Plaatmateriaal vervangt relatiegeschenk voor boom planten

Nieuws Deel je nieuws

Blok Plaatmateriaal kiest ervoor dit jaar geen geschenk te geven om haar relaties te bedanken. In plaats daarvan schenken zij het aan een goed doel, Trees for All. Dit is de eerste keer dat het relatiegeschenk ruimte maakt voor een goed doel.

Blok geeft het hele jaar door op verschillende manieren invulling aan mvo. Dit doen zij door o.a. het sponsoren van goede doelen, zoals KWF. Voorjaar 2020 laat Blok Plaatmateriaal van het bedrag, die normaal gesproken uitgegeven wordt aan relatiegeschenken, bomen planten door Trees for All. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Met de donatie van Blok Plaatmateriaal plant het bedrijf meer dan 300 bomen.

Met dit initiatief laat Blok Plaatmateriaal zien hoe belangrijk de natuur voor hen is en dat ze er bewust mee omgaan. Samen naar een beter en vruchtbaar leven! ‘Hout is de basis van onze onderneming. Met dit symbool willen wij aangeven dat wij op zorgvuldige wijze omgaan met de natuur.’ Zegt Jan Blok, directeur bij Blok Plaatmateriaal.

Blok Plaatmateriaal is in 1981 opgericht in Beverwijk en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Blok Plaatmateriaal streeft naar circulair ondernemen. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal in Beverwijk een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals, het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman. Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl

advertentie