Amersfoort is binnenkort een fitnessclub rijker.
Amersfoort is binnenkort een fitnessclub rijker. Fitnessclub Amersfoort

Nieuwe fitnessclub in Amersfoort

Nieuws

NIEUWLAND Amersfoort is vanaf 16 maart een nieuwe fitnessclub rijker. Fitnessclub Amersfoort opent dan naast hotel Van der ValkA1 haar deuren. In het openingsweekend op zaterdag 16 en zondag 17 maart betalen nieuwe leden geen inschrijfgeld en krijgen bovendien een JBL-speaker cadeau.

Het voormalige kantoorpand naast hotel Van Der Valk is verbouwd tot een modern en huiselijk fitnesscentrum waar je naast de modernste fitnessapparatuur van Matrix ook gezelligheid vindt. De locatie is strategisch gelegen aan de A1: de club is gemakkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid. Voor het werk even sporten kan eenvoudig omdat de club elke werkdag vanaf 7.00 uur geopend is. Overigens is de club elke werkdag tot 22.30 uur geopend (op vrijdag tot 21.30 uur) en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur.

Fitnessclub Amersfoort biedt groepslessen, spinninglessen, fitness en functionele training aan in een sfeervolle ambiance. Leden kunnen ontspannen in de sauna of onder de zonnebank. De koffie en thee is gratis.

Bij Fitnessclub Amersfoort staat verantwoord sporten voorop. Voordat een lid begint worden de sportdoelen besproken met een fitnesscoach. Elk nieuw lid start met een fitheidstest. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar conditie en kracht, maar ook naar lenigheid, balans en coördinatie. Aan de hand van de resultaten wordt een programma op maat gemaakt op de nieuwste apparatuur van Matrix. Daarna wordt het programma met het lid besproken en wordt de werking van apparatuur uitgelegd.

De sporter wordt na deze uitgebreide introductie niet losgelaten. Elke zes weken bespreekt de coach de voortgang met het lid en wordt opnieuw een fitheidstest afgenomen. Indien nodig wordt het programma aangepast. Op die manier wordt het behalen van de doelen een gezamenlijke verantwoordelijkheid van sporter en coach en wordt elk lid enthousiast gehouden. Fitnessclub Amersfoort streeft naar een duurzame binding met haar leden.

[GRATIS TIJDLEIJKE STOP] Fitnessclub Amersfoort zit qua prijsstelling in het middensegment. Betaalbare abonnementen worden voor minimaal drie maanden aangeboden, waarbij de leden gebruik kunnen maken van onbeperkt fitness, groepslessen en zonnebank. Uniek is dat de club een gratis tijdelijke stop aanbiedt: twee keer per jaar kan een lid het abonnement tijdelijk stopzetten voor maximaal zes maanden (bv. bij vakanties).

[OPENINGSWEEKEND] De opening wordt feestelijk gevierd op zaterdag 16 maart en op zondag 17 maart (beide dagen van 09.00 tot 17.00 uur). Op die dagen kunnen nieuwe leden profiteren van de openingsactie waarmee ze geen inschrijfgeld betalen (t.w.v. 25,- euro) en een JBL-speaker van Fitnessclub Nederland cadeau krijgen!

advertentie