Afbeelding
Marktplaats

Populair Amersfoorts eethuis voor een ton op Marktplaats

23 januari 2019 om 18:00 Nieuws

AMERSFOORT Voor minimaal een ton kunnen geïnteresseerden de populaire zaak Eethuis Barakah in Amersfoort overnemen. De inboedel van de zaak staat op Marktplaats. ,,Binnen zes jaar tijd hebben wij genoeg gespaard om onze dromen waar te maken en willen wij de zaak daarom te koop stellen", aldus eigenaar Demir op Marktplaats.

Jeroen van der Veer 

Het eethuis is gevestigd op de strip in de wijk De Koppel en is vooral bij de jeugd populair. Zo stelde de eigenaar tijden Oud en Nieuw nog zijn pand ter beschikking voor jeugdactiviteiten. 

,,In de ochtend staat de zaak vol met scholieren van de drie scholen in de buurt. In de avond staat de zaak nog voller met allerlei klanten, zoals mensen die in de buurt wonen of mensen die onderweg naar de stad zijn. De zaak is namelijk vijf minuten op loopafstand van het centrum vandaan", probeert de eigenaar potentiële kopers enthousiast te maken. 

Geïnteresseerden kunnen bieden vanaf 100.000 euro. ,,Als u een serieuze koper bent, kunnen wij een afspraak maken voor bezichtiging en kunt u eventueel een aantal dagen meedraaien."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie