Nieuwbouw kantoor Twynstra Gudde
Nieuwbouw kantoor Twynstra Gudde Twynstra Gudde

Twynstra Gudde viert hoogste punt nieuwbouw hoofdkantoor in De Nieuwe Stad

Nieuws Deel je nieuws

Op 11 januari 2019 heeft organisatieadviesbureau Twynstra Gudde officieel het hoogste punt van haar nieuwe kantoor in De Nieuwe Stad gevierd. Naast haar eigen medewerkers waren ook de gemeente Amersfoort, projectontwikkelaar Schipper Bosch, de inwoners van De Nieuwe Stad en de aannemer, architect en leveranciers aanwezig. Duidelijk werd dat zowel de gemeente Amersfoort, De Nieuwe Stad als Twynstra Gudde dezelfde ambitie delen: ontmoeten en uitwisseling van kennis en creativiteit.

Vernieuwend werkconcept
Het nieuwe kantoor, dat ontwikkeld is door Schipper Bosch, is energieneutraal en zelfvoorzienend in energie. Het is een vernieuwend werkconcept waarbij geen vaste vierkante meters kantoorruimte worden gehuurd, maar werkplekken worden afgenomen inclusief alle services. Het wordt een inspirerend, duurzaam, uitnodigend en modern kantoor dat verbindt. Andere bedrijven en organisaties werken ook op deze plek, vast of tijdelijk. Dit biedt kansen voor meer verbinding met de stad Amersfoort, de bedrijven en de mensen. “Ons nieuwe kantoor moet een plek worden waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt. Wij zijn goed in het combineren van kennisgebieden voor klanten, dus hoe mooi is het dan om andere bedrijven en ondernemers te leren kennen, te spreken en elkaar wellicht verder te brengen?”, aldus Micky Adriaansens, directievoorzitter van Twynstra Gudde.

Samen bouwen aan toekomst van De Nieuwe Stad
De ambitie van Twynstra Gudde past goed binnen de ambitie die de gemeente Amersfoort heeft met De Nieuwe Stad. Wethouder Stegeman: “De gemeente begrijpt goed dat Twynstra Gudde voor Amersfoort kiest en zo een traditie van drie decennia in deze stad voortzet. Dat ze daarbij kiest voor De Nieuwe Stad als hun nieuwe vestigingsplek verlevendigt dit gebied als plek voor wonen en werken, voor ontmoeting en uitwisseling van kennis en creativiteit. Voor zowel Twynstra Gudde, de gemeente en de andere partijen is dit een mooie gelegenheid om in de voorhoede samen te bouwen aan de toekomst van De Nieuwe Stad en daarmee aan een uniek stukje Amersfoort”.

Naar verwachting verhuist Twynstra Gudde vanaf het tweede gedeelte van 2019 naar het nieuwe kantoor.

Micky Adriaansens (directievoorzitter Twynstra Gudde)
advertentie
advertentie