Coach Jeroen Peters: ‘Ik durf te zeggen dat ik milder geworden ben’

16 mei 2021 om 15:27 Voetbal Guido de Boer
Jeroen Peters is de afgelopen jaren milder geworden. 'Maar die eerzucht, dat willen bewijzen, dat zit nog steeds in mij.'
Jeroen Peters is de afgelopen jaren milder geworden. 'Maar die eerzucht, dat willen bewijzen, dat zit nog steeds in mij.'

REGIO Fel, feller, felst. En wie de grens van de overtreffende trap zoekt, komt automatisch bij Jeroen Peters terecht. De voetbalcoach van momenteel eersteklasser Woudenberg was er vier jaar geleden bij zijn entree bij de geel-zwarten van overtuigd dat het einde van zijn lange trainersloopbaan in zicht zou zijn. ,,Maar nu denk ik daar anders over”, vertelt de 60-jarige Leusdenaar. ,,Ik wil het liefst zo lang mogelijk doorgaan.”

Wie in gesprek gaat met Jeroen Peters komt nooit bedrogen uit. What you see is what you get. Peters is namelijk wars van strapatsen, van dikdoenerij of blabla. Nee, de voetbaltrainer houdt niet van toneelstukjes Hij is oprecht, steekt zijn mening nooit onder stoelen of banken, geeft nóóit op en neemt, wanneer dat nodig is, zij..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.