Wetzel zorgt voor driepunter

5 september 2012 om 00:00 Voetbal

MAARSSEN - Met twee doelpunten had Simon Wetzel zaterdag een belangrijk aandeel in de winst (2-3) van De Posthoorn op Maarssen. Vooral zijn eerste treffer was een juweeltje.

Het eerste doelpunt van de bezoekers kwam al na zeven minuten op naam van Jeffrey Kaspers. De spits verraste de doelman van Maarssen met een afstandschot: 0-1. Dat was tevens de ruststand.

Twee minuten na de pauze was de gelijkmaker al een feit. Doelman Stanley Lans, na anderhalf jaar weer bij De Posthoorn onder de lat, had geen antwoord op een prima genomen vrije trap: 1-1. Daarna was het de beurt aan Wetzel. Met een fraaie omhaal kreeg hij de handen van de toeschouwers op elkaar: 1-2. Twee minuten daarna scoorde de thuisploeg voor de tweede keer en leken beide teams op een gelijkspel af te stevenen. Wetzel stak daar echter een stokje voor. Hij scoorde in de 90e minuut de winnende treffer: 2-3.