Emile Brouwer 1-0 en 2-0, Mo Ozturk 2-1

27 april 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Het lokale onderonsje tussen APWC en HVC heeft APWC maandag als winnaar opgeleverd. Door een 2-1 zege passeerden de Keerkring bewoners de ploeg van trainer Ibrahim Evre op de ranglijst van de vierde klasse F.

De stadsderby werd door twee doelpunten van Emile Brouwer beslist. Twee minuten voor het rustsignaal liet de aanvallende middenvelder zich voor de eerste keer gelden. Via Marvin Snijders kwam Brouwer in het bezit van de bal. Hij bedacht zich geen moment en haalde doeltreffend uit: 1-0. Dat was ook meteen de ruststand.

Ook in de tweede helft deden beide teams niet veel voor elkaar onder. Nadat HVC een terechte strafschop niet had gekregen, sloeg de thuisclub genadeloos toe. Opnieuw waren Snijders en Brouwer bij het doelpunt betrokken. Snijders was opnieuw de aangever, Brouwer de afmaker: 2-0. De wedstrijd was echter nog niet beslist. Mo Ozturk gaf de bezoekers hoop op een beter resultaat door de achterstand te verkleinen, met nog een minuut of twintig op de klokken. De spits had voor zijn doelpunt wel twee doelpogingen nodig: 2-1. APWC gaf de winst echter niet meer uit handen.