Mohammed Alhaydar 1-0, Marvin Snijders 2-0

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Twee doelpunten in de eerste helft waren zondag voldoende voor de winst (2-1) van APWC op ‘t Goy, de ploeg van de Amersfoortse trainer Ron Paschedag. De oefenmeester beschikt over een leuk team maar tegen de Amersfoorters was dat onvoldoende voor minimaal een punt.

In de 23e minuut zette de thuisclub een prima aanval op. Thijs Grift die later in de wedstrijd met een hamstringblessure zou uitvallen, gaf een prima voorzet. Mohammed Alhaydar rondde de aanval prima af: 1-0. Een mooi begin voor de thuisclub die kans zag de voorsprong twee minuten voor rust uit te breiden. Grift zette Marvin Snijders aan het werk. De snelle aanvaller had met een schuiver succes: 2-0.

Meteen na de pauze verzuimde APWC de voorsprong te vergroten. Snijders en Rick Schopping lieten twee kansen onbenut. Bijna kreeg APWC daarvoor de rekening gepresenteerd. ‘t Goy wist APWC doelman Dennis Spoel nog een keer te passeren maar verder kwamen de gasten niet.