Afbeelding
Archief BDUmedia

Hoogland uitgeschakeld in de KNVB-beker

17 augustus 2019 om 18:05 Voetbal

AMERSFOORT Het is Hoogland niet gelukt om door te gaan in de KNVB-beker. De ploeg van Raymond Prins verloor zaterdagmiddag op eigen veld van Jodan Boys en is daardoor uitgeschakeld.

Jeroen van der Veer

Doordat Hoogland dit seizoen uitkomt in de derde divisie landelijk begint de competitie al snel en is de voorbereiding daardoor kort. Midden in de vakantie moest er al getraind worden en dat was niet voor elke speler realistisch. Toch stond zaterdagmiddag al het eerste officiële duel op het programma en deze ging met 1-3 verloren.

Na tien minuten kwam Hoogland op een 0-1 achterstand, maar scoorde Hossein Mezbanali voor rust via een strafschop de gelijkmaker. Na een uur spelen wist ook Jodan Boys een penalty te benutten en in de slotfase viel de 1-3.