Warme maaltijd bereid door Eemlandse Tafel, thuisbezorgd bij de klant
Warme maaltijd bereid door Eemlandse Tafel, thuisbezorgd bij de klant Vrij van rechten

Leef3.nu brengt ‘Tafeltje Dekje’ terug naar Amersfoort

30 juli 2020 om 14:06 Uitderegio Deel je nieuws

Vroeger was Tafeltje Dekje - het aan huis bezorgen van warme maaltijden bij ouderen - een begrip in Amersfoort. Voor iedereen die houdt van gemak én van lekker eten is er goed nieuws: Tafeltje Dekje is terug! Leef3.nu (onderdeel van Beweging 3.0) introduceert de moderne variant van Tafeltje Dekje onder de noemer Eemlandse Tafel.

 

Jan Jans, manager van Leef3.nu: “Gezond en gevarieerd eten met verse ingrediënten wint onder jong en oud steeds meer aan populariteit. Wij vinden het belangrijk dat goed en lekker eten toegankelijk is voor iedereen, ook als het (soms tijdelijk) niet lukt om zelf een warme maaltijd te bereiden. We zijn er trots op dat we Tafeltje Dekje weer in Amersfoort kunnen aanbieden.”

 

Tafeltje Dekje is ondertussen wel met zijn tijd meegegaan. Het gemak blijft, maar smaak en variatie zijn niet te vergelijken met vroeger. Zo kun je kiezen uit een wekelijks menu met achttien verschillende maaltijden. Het menu biedt vlees-, vis- en vegetarische gerechten uit onder andere de Italiaanse en Aziatische keuken, maar ook de Hollandse pot behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Alle maaltijden worden bereid met verse groenten, zijn vet- en natriumbeperkt en bevatten geen overbodige toevoegingen.

 

Jan Jans: “We willen zoveel mogelijk flexibiliteit bieden. We werken dan ook niet met minimale afnames, abonnementen of contracten. De maaltijden worden van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 18.30 uur thuis afgeleverd door een vaste bezorger van Eemlandse tafel. Een prettig en vertrouwd gevoel. En bent u lid van Leef3.nu? Dan betaalt u geen bezorgkosten.”

 

Eemlandse Tafel bezorgt ook warme maaltijden in Baarn, Soest en Eemnes. Leusden volgt na de zomer.

Maaltijden bestellen
Wilt u meer weten? Of de warme maaltijdservice uitproberen? Kijk op https://www.leef3.nu/dienst/eemlandse-tafel-warme-maaltijdservice/ of bel Leef3.nu tijdens kantooruren: 033 – 469 23 23.

Over Leef3.nu
Leef3.nu is een onderdeel van Beweging 3.0. Met de diensten en producten van Leef3.nu kunnen mensen zo lang en prettig mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Leef3.nu werkt daartoe samen met lokale ondernemers en grote landelijke partijen die geselecteerd worden op basis van o.a. kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Leef3.nu is non-profit en heeft zo’n 10.000 leden in Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie