Ecstatic Dance OPEN AIR Landgoed Dutch Biz
Ecstatic Dance OPEN AIR Landgoed Dutch Biz Dutch Biz

Ecstatic Dance Amersfoort OPEN AIR

5 juli 2020 om 10:50 Uitderegio Deel je nieuws

Een magische locatie met oneindige vierkante meters vers gemaaid gras en de beste geluidsinstallatie (geen headphones)... We gaan weer dansen!

Verscholen in de bosrijke omgeving van Amersfoort ligt het prachtige Landgoed Dutch Biz. Achter de sfeervolle villa ligt een oneindige, romantische tuin verscholen, waar we in alle vrijheid onbezonnen op onze blote voeten kunnen dansen op een epische set van dj IRADI.

Ecstatic Dance is een vrije dansvorm overgewaaid uit Hawaii en via California naar Nederland gekomen. Het hoofdelement is vrijheid. Je bent vríj om te dansen zoals je wilt op de lekkerste beats tijdens een twee uur durende dj-set van de allerbeste dj's. De avond wordt ingeleid en afgesloten door een host. Tijdens een dansavond kom je in een vorm van extase of ware bliss, zonder gebruik van alcohol of drugs. Tijdens de dansavond praten we niet.

De dansavond vindt plaats op 15 juli 2020 van 19.00 tot 22.00 uur.

COVID19-richtlijnen
Met de grootte van het landgoed hebben we álle ruimte. Reserveren is verplicht (!) Wil je komen, stuur een mail naar info@ecstaticdanceamersfoort.nl (met je naam en telefoonnummer). Wij vragen je om je eigen drinkbeker/-flesje mee te nemen (wij zorgen voor water en sap/thee). Wij begeleiden de avond zorgvuldig volgens de RIVM-richtlijnen en vragen jou om zélf verantwoordelijkheid te nemen en je eigen ruimte en grens te bewaken. Heb je COVID-achtige verschijnselen: Blijf thuis. Verder volgen wij het protocol van NOCNSF: https://nocnsf.nl/sportprotocol

Weersomstandigheden
Bij regen of onheilspellend weer gaat de dansworkshop níet door. Houd onze Facebook of Instagram pagina in de gaten voor de updates.

Tickets
Kaarten aan de deur: 17 euro. Reserveren verplicht via: info@ecstaticdanceamersfoort.nl.

Parkeren
Parkeren kan gratis op het terrein (na de poort linksaf slaan).

Openbaar vervoer
Amersfoort Centraal station is op 2 km. loopafstand. Er rijden ook bussen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie