Afbeelding
Beyond Basic Dansstudio Amersfoort

Europees Kampioenschap voor Amersfoortse dansschool Beyond Basic

24 maart 2023 om 07:45 Sport

AMERSFOORT De selectieteams van dansschool Beyond Basic uit Amersfoort zijn geselecteerd voor het Europees Kampioenschap DanceStars dat plaatsvindt in het Pinksterweekend, eind mei in Duitsland. 

Beyond Basic doet in verschillende leeftijdscategorieën mee aan danscompetities. Het hele jaar trainen de dansers hard om tijdens de wedstrijden hun danstalent te laten zien aan een vakkundige jury. De beste dansteams worden geselecteerd om aan het EK deel te nemen. De teams Avinna, Carmina en Stamina is het dit jaar gelukt om het EK-ticket binnen te halen.

Ilse Bernet, eigenaar dansstudio en coach selectieteams: ,,De erkenning voor deze dansers, die zich week in en week uit in het zweet trainingen, is fantastisch. Natuurlijk ben ik altijd al ontzettend trots op ze, maar dat ook de juryleden de dansers zo waarderen is een hele mooie kers op de taart.” 

ACTIVITEITEN

Om alle dansers ook financieel op weg te helpen naar het EK, organiseert Beyond Basic binnenkort een aantal speciale activiteiten. Op zondag 2 april een Beyond Basic Fair met dansmarathon en Koningsdagactiviteiten donderdag op 27 april. Daarnaast is de dansschool een sponsoractie gestart via go-fund.me. Bernet: ,,Tijdens de Beyond Basic Fair op zondag 2 april, die plaatsvindt bij onze dansstudio, organiseren we een dansmarathon waar je voor een kleine bijdrage verschillende dansworkshops kunt volgen. Iedereen, jong en oud, is welkom. Kinderen kunnen hun nagels laten lakken of worden geschminkt. Ook is er speurtocht door de wijk. Met alle opbrengsten die we binnenhalen kunnen we een deel van onze EK-deelname financieren. We hopen natuurlijk op een enthousiaste en grote opkomst.” 

De aankomende maanden bereiden alle dansers zich voor op de wedstrijden, NK en EK. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie