Afbeelding
www.pixabay.com

Crackerjacks provinciewinnaar Sportvereniging van het Jaar

25 mei 2018 om 11:38 Sport/sport

AMERSFOORT Basketbalvereniging Crackerjacks uit Amersfoort is provinciewinnaar geworden in de verkiezing vereniging van het jaar. De club maakt nu kans op de landelijke titel in de categorie sportverenigingen. Ook voor culturele verenigingen wordt de verkiezing gehouden.

De vakjury gaat de provinciewinnaars van beide categorieën bezoeken. Per categorie kiezen zij drie provinciewinnaars die doorgaan naar de landelijke finale in september. Tijdens de Nationale Sportweek zal de vakjury bekend maken wie de landelijke winnaars zijn. Zij winnen Masterclasses van professionals die de vereniging sterker maken. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen. De Rabobank, NOC-NSF, het LKCA en Kunstbende geloven naar eigen zeggen allen in de kracht en het belang van sport- en cultuurverenigingen. Samen willen ze verenigingen aan de hand van hun eigen ambities zelfredzamer, vitaler en gezonder maken. Hun landelijke verkiezing 'Vereniging van het Jaar' moet hierop voortborduren: de kracht van de verenigingen wordt voor iedereen zichtbaar gemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie