leerkrachten en leerlingen van basisschool de  Gondelier
leerkrachten en leerlingen van basisschool de Gondelier R. Eksik

leerlingen o.d.s. de gondelier verrassen leerkrachten met groot spandoek

13 juli 2021 om 14:04 Sport Deel je nieuws

Enkele kinderen van ods De Gondelier in Amersfoort Vathorst hebben op 13 juli de leerkrachten en directrice verrast met een spandoek op het schoolplein. Op dit spandoek stond een groot hart met daarin het logo van de school, met daaromheen alle namen van de juffen, meesters en directrice. Tevens stond er in grote letters BEDANKT! op.

Dit werd opgeluisterd met wat muziek, een hapje/drankje en het geven van een creatief bloemetje met dankwoord.

Een tijdje geleden hebben Nika en Dilber uit groep 7, samen met Ciwan en Zerya (Dilber’s broertje en zusje) en met hulp van hun vaders dit idee gevat om een spandoek te gaan maken als dank voor de inzet van de leerkrachten tijdens de corona periode. In februari 2020 kwamen we in de corona pandemie terecht en na een tijd gingen de scholen dicht. Voor leerkrachten betekende dit een hele aanpassing en organisatie om te zorgen dat het lesgeven en de informatie voorziening toch kon doorgaan. Tussendoor kwamen er ook nog de nodige wijzigingen. Het ergste was natuurlijk geen kinderen meer op school, maar via een schermpje zien. Gelukkig kwam er het moment dat er weer halve klassen mochten komen en sinds een tijd mogen alle kinderen weer naar school.

Het einde van het schooljaar nadert en de zomervakantie staat voor de deur, dus een mooi moment om dit met deze uiting van dank in te luiden! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie