Team TTE
Team TTE Richard Molle

Mooi resultaat op Dutch Masters voor Top Taekwondo Eemland/Theo Meijer Sport

Sport/sport Deel je nieuws

Sienna de Jager, Basya Melcherts, Ninthe Roozendaal, Fehed Mazin al Said, Britt Huber, Ryer van Erkens, Jesse van Vulpen en Milan Molle hebben hieraan meegedaan.

Sienna stond in de 1e partij tegen een groter meisje maar dat maakte helemaal niets uit. Ze won de ze partij ruim met 14-1. Met 14-8 wist Sienna deze partij te winnen. In de halve finale kwam Sienna tegen Ninthe te staan, altijd lastig om tegen een clubgenoot te staan.

Ninthe had haar 1e partij gewonnen met 19-5. In de kwartfinale won Ninthe zelfs met 35-18! Ook de halve finale tegen Sienna wist Ninthe goed terug te komen. De 1e ronde was voor Sienna maar uiteindelijk ging Ninthe door naar de finale (12-6).  In de finale ging het eerst gelijk op maar met 2 punten voorsprong wint Ninthe voor het eerst goud en gaat ze met een grote beker naar huis en gaat Sienna met een welverdiend brons en een mooie beker naar huis.

Basya wist op dit toernooi al haar tegenstanders ruim achter zich te laten.  De 1e partij en kwartfinale won Basya met 25-8, In de halve finale won ze zelfs met pointgap 23-2! Ook in de finale was Basya niet te kloppen en met een geweldige eindstand van 18-1 wint ze goud, ook voor haar een grote beker mee naar huis.

Fehed had minder geluk vandaag hoewel hij het zeker probeerde, bleef de dekking van zijn tegenstander potdicht. In de 2e ronde maakte Fehed wel punten maar het was niet genoeg. Fehed viel dit keer net buiten de prijzen. 

Britt had alleen de finale partij. In de 1e ronde kwam Britt achter te staan met 1-2. In de 2e ronde wist ze lekker bij te blijven en ook te scoren en goed te verdedigen zodat ze goud wint. Prachtig gedaan Britt.

Ryer stond in de kwartfinale tegenover een Engelsman. Ryer kwam er niet aan om punten te scoren. Hoewel Ryer alles heeft gedaan wat er voor hem in zat, was het dit keer niet genoeg en viel Ryer niet in de prijzen.

Jesse startte in de kwartfinale tegen een Engelsman. Jesse heeft gedaan wat hij waard was maar het was helaas niet genoeg. Jesse viel buiten de prijzen.

Milan startte in de halve finale en stond op een veld waarbij de pantsers niet echt goed waren, dit was voor beide spelers heel vervelend. In de 1e ronde kwamen ze niet aan scoren toe. In de 2e ronde maakte Milan punten en bleef het hier ook bij. Genoeg voor Milan om door te gaan naar de finale. In de finale stond Milan tegenover een bekende. Hoewel beide spelers er alles aan deden, wist Milan al enige de punten op het scorebord te zetten en wint hij de finale. 4x goud en 1x brons

advertentie