Spaanse sportsentatie padel in Amerfoort Schothorst

Sport/sport Deel je nieuws

Binnen 2 dagen al € 11.000 opgehaald door Padel 33 met crowdfunding. Help jij mee?

Bart Metze, oprichter van Padel 33 is een crowdfunding begonnen om zijn droom in vervulling te laten gaan. Een padelclub in Amersfoort.

Wat is padel?

Padel is de sport van de toekomst en de snelst groeiende racketsport van de wereld. Bij padel gaat het om het veroveren van de aanvallende positie aan het net. Die creëer je door tactisch te spelen met lobs, bandejas, volleys, chiquitas en trickshots via de wand. Hierdoor golft het spel constant spectaculair heen en weer. Een blik op youtube en je weet direct wat ik bedoel.

Padel is een ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Met padel ga ik een stukje Spaanse cultuur naar Amersfoort halen.

Gemeente Amersfoort verstrekt € 40.000 subsidie

Een unieke samenwerking tussen de sportclubs Padel 33, Korfbalvereniging MIA en Beachvolleybal Amersfoort zorgen voor een optimale veldbenutting van het sportpark op de Schothorsterlaan 5. Hiermee wordt het de plek waar sport, ontspanning en lol samenkomen voor het hele gezin. Op het sportpark heb je de keuze uit padel, beachvolleybal, korfbal, tennis en ontelbare spelletjes op het multifunctionele kunstgrasveld. Genoeg redenen voor de gemeente Amersfoort om €40.000 subsidie te verstrekken in dit plan.  

Crowdfunding laatste stukje van de puzzel

Voor het zover is, is er nog geld nodig. Er is ruimte voor 5 padelbanen, maar ik wil in ieder geval starten met 3. De totale investeringskosten bedragen € 220.000. Hiervan is nog € 100.000 benodigd. Met de crowdfunding wil ik deze ophalen voor de Stichting Padelclub Amersfoort die de accommodatie financiert. Hiermee wil ik zoveel mogelijk mensen de sport laten spelen waar ik het meest van hou: Padel. In Spanje is het al de 2e sport van het land. Uiteindelijk zal padel één van de drie grootste sporten van Nederland zijn denk ik.

Vanaf € 250 kan je al investeren met een lucratief rendement tot 4% per jaar. Dat is 33x meer dan op de gemiddelde spaarrekening. De grootste investeerder krijgt 3 jaar lang een padelbaan naar zich vernoemd! Hoe gaaf is dat?

Doneren kan vanaf € 5,-. Elke euro telt. Kijk op de website www.padel33.nl, doe mee en ontdek welke te gekke beloningen ik je bied.

Ik vind het belangrijk dat vrienden en familie meer tijd samen doorbrengen. Even weg van de smartphone, spelcomputer of tv. Padel is daarvoor de ideale sport vanwege haar sociale karakter

 

advertentie