Afbeelding
Eigen foto

Alistair Overeem en Tariq Osaro centraal bij Collision 4: Glory Kickboxing

4 oktober 2022 om 12:30 Overig

AMERSFOORT Tariq Osaro staat aankomende zaterdag 8 oktober op de kaart bij Collision 4 tegen Levi Rigters. Het wordt een spannende wedstrijd, want als Osaro wint dan komt hij in de top tien World Ranking van Glory Kickboxing. Samen met Alistair Overeem vertegenwoordigen ze Amersfoort.

Alistair Overeem vecht in hetzelfde programma tegen Badr Hari. ,,Dit wordt een magische avond. Tariq Osaro heeft een onverslagen reeks achter de rug. Hij wordt gezien als één van de toptalenten in het zwaargewicht divisie. Met steun en liefde vanuit de familie en vrienden, goede coach Mike Passenier en het hele team eromheen dat vertegenwoordigd word door manager Ronald Infante heb ik er vertrouwen in dat Osaro de kampioen kan worden in het zwaargewicht”, vertelt manager-assistent Abdelouahed el Houari.

Tariq Osaro groeide op in de wijk Liendert. Osaro heeft een moeilijke jeugd meegemaakt en heeft het voor elkaar gekregen een voorbeeld te kunnen zijn voor veel jongeren. Naast het werken als jeugdwerker binnen het sociaal domein is Tariq Osaro ook topatleet in de zware gewichtsklasse bij Glory Kickboxing.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie