Afbeelding
Harry van 't Veld

VathorstRun stevent af op recordaantal deelnemers

24 september 2019 om 12:17 Overig

AMERSFOORT Er staan naar verwachting 650 deelnemers aan de start van de negende editie van de VathorstRun op zondag 6 oktober. Iedereen die nog deel wil nemen, moet niet te lang meer wachten met inschrijven. De laatste 150 startbewijzen zijn nu in de verkoop.

Het is een recordaantal deelnemers waar de organisatie met de uitbreiding van de halve marathon op had ingezet. De 500ste inschrijving is inmiddels gepasseerd. Iedereen die nog in wilt schrijven moet dus niet te lang meer wachten.

Dit jaar is start en finish op het Disselplein in Hooglanderveen met uiteraard doorkomsten van het parcours in de wijk Vathorst. Het doel is om Amersfoort-noord en omliggende wijken in beweging te brengen en er met het hele gezin een sportieve dag uit van te maken.

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan via www.vathorstrun.nl.

Om 12.00 uur start de halve marathon (21,1 kilometer), om 12.05 uur de 'Makelaardij de Parel' 10 kilometer, om 14.30 uur start de 'Helder in Huizen' 5 kilometer, 15.15 uur de Kidsrun van 2,5 kilometer. De Kidsrun van 1,1 kilometer start om 15.30 uur en de mini Kidsrun van 350 meter start om 15.45 uur.

Voor de kinderen is er volop vermaak aanwezig met verschillende activiteiten zoals een springkussen en clinics. Voor de hele familie wordt een horecaplein gecreëerd waar een hapje en drankje genuttigd kan worden.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie