Afbeelding
Quick Amersfoort

Van Gent Finaleweken: Rapper Bizzey gooit eerste bal op openingsdag BSC Quick

16 april 2024 om 14:57 Honkbal

AMERSFOORT De honkballers van BSC Quick spelen aanstaande zaterdag 20 april op sportpark Dorrestein hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander is het altijd sterke Neptunes uit Rotterdam. 

Op deze zogeheten ‘Openingsdag’ heeft BSC Quick de Amersfoortse rapper Bizzey (tevens ambassadeur van de Koninklijke Honkbal- en Softbalbond) en wethouder sportzaken Ben van Koningsveld weten te strikken om de eerste bal van het seizoen te gooien. De aanvang op sportpark Dorrestein is om 14.00 uur.

Twee dagen eerder, op donderdag 18 april, begint Quick de competitie in de hoofdklasse met een uitwedstrijd tegen Neptunes. Quick wordt net als vorig seizoen gecoacht wordt door Elton Koeiman. Na een roerige winterperiode waarin Quick even zijn licentie kwijt was vanwege een tekort aan financiële reserves en hierdoor spelers naar andere clubs zag vertrekken, begint Koeiman met zijn staf met een vrijwel compleet nieuwe spelersgroep (jong en onervaren) aan de competitie.

De redactie van De Stad Amersfoort loopt tijdens de Van Gent Finaleweken een stapje harder op sportgebied. Dat kan omdat we worden ondersteund door partners die net als wij enthousiast worden van finales en sporten in het algemeen.
Mist de redactie iets, speelt jouw club een belangrijke wedstrijd, komt die ene ‘sterkhouder’ terug na lang blessureleed of zijn de ambities voor komende seizoen aangescherpt? Tip de redactie via stad.amersfoort@bdu.nl of publiceer jouw sport- en verenigingsnieuws zelf via de knop Deel je nieuws.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie