Marathon Amersfoort
Marathon Amersfoort Rinus van Denderen

Goed nieuws voor hardlopers: ‘De Marathon Amersfoort gaat door’

21 augustus 2021 om 20:35 Atletiek

AMERSFOORT De 10e editie van de Marathon Amersfoort staat over een kleine acht weken op de kalender, maar vanwege coronamaatregelen was een tijd niet zeker of het door kon gaan. Inmiddels heeft de organisatie de knoop doorgehakt: het evenement gaat (vooralsnog) door.

 ,,We zijn blij dat we jullie kunnen melden dat de Marathon Amersfoort op 17 oktober wordt georganiseerd! Een mooi programma met de -gratis- Ska Kinderopvang Mini Marathons voor de kids, de MSA bv 5 km en Run2Day Amersfoort 5k Schoolchallenge, de Meander Medisch Centrum 10 km, en de Fonkel 21 en 42 km”, laat de organisatie weten op hun Facebookpagina. Het culturele programma van de Marathon is dit jaar uitsluitend op en langs het parcours, dus niet op het Eemplein. ,,Zo word je onderweg verrast met live muziek, dj’s en meer. Een extra reden om te genieten van de Amersfoortse kilometers die je gaat lopen!”

MAATREGELEN Mocht er onverhoopt iets veranderen aan de coronamaatregelen, dan krijgen de lopers hun inschrijfgeld retour. Wie mee wil lopen moet zich wel snel inschrijven, vanwege de maatregelen is het maximale aantal deelnemers 5.500. Op dinsdag 14 september sluit de inschrijving. Het startnummer met de voornaam erop ligt dan in de week voor de marathon thuis op de mat.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie