Houtrust heeft ruimte voor diverse gezelschappen.
Houtrust heeft ruimte voor diverse gezelschappen. Arnoud J Spaaij
De Etalage

Achter de gevel van evenementenlocatie Houtrust

26 maart 2023 om 08:08 Zakelijk

AMERSFOORT Terwijl de woningbouwplannen voor locatie Houtrust in Hooglanderveen in ontwikkeling zijn, houdt eigenaar Wim Tomassen de komende jaren nog geen rust. Het zalencentrum heeft het restaurant niet meer dagelijks open, maar is op reservering gastvrij voor groepen. Verschillende organisaties vinden met tal van evenementen nog steeds hun weg naar het zalencomplex.

Flexibiliteit en capaciteit waren altijd al de kracht van Houtrust. De veelzijdigheid die eigenaar Wim Tomassen in de loop van de jaren in het bedrijf wist te brengen, wordt nog steeds volop benut. Er vinden veel evenementen plaats bij Houtrust. De mogelijkheden voor gezelschappen in grote en kleine aantallen zijn zeer divers. De zalen bieden tal van opties voor congressen, beurzen en vergaderingen.

VERTROUWDE, HERKENBARE NAAM

In Houtrust zijn al heel wat mooie feesten en bruiloften gevierd, maar met alle ruimte en zonder enige tijdsdruk, blijken de zalen zich ook uitstekend te lenen voor afscheidsbijeenkomsten en condoleances. ,,Houtrust is een naam - dat merken we nog steeds - die voor veel mensen vertrouwd is en herkenning geeft”, meent Tomassen. „We krijgen veel waardering omdat we weten wat mensen willen.”

Heel mooi, vindt Tomassen, is dat hij ook nog steeds onderdak kan bieden aan de wekelijkse aanschuiftafel. Dit maatschappelijk betrokken initiatief voor met name senioren uit Hooglanderveen ontstond door de strenge coronamaatregelen en wordt nog altijd in ere gehouden. Houtrust biedt gratis parkeergelegenheid en heeft door haar centrale ligging, nabij station Vathorst, altijd een sterke aantrekkingskracht gehad voor landelijke organisaties.

Houtrust, Heideweg 23, 3829BC Hooglanderveen, tel. 033-2571865, www.houtrust.com.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie