15 en 29 mei: StoryTrail stadswandeling Amersfoort Ga mee op avontuur in de geschiedenis!

Sport Deel je nieuws

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Amersfoort. Op zondag 15 en zondag 29 mei neemt een van de vertellers van theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre stadsverleden.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat de verhalenverteller je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je ontdekt hoe de stad ooit ontstond, en wat Sint Joris en de Draak daarmee te maken hebben. Je beleeft de feestelijke entree in de stad van de beroemde Kei. En je komt er achter hoe Amersfoort er op listige wijze voor zorgde dat de Onze-Lieve-Vrouwetoren zo hoog werd.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verteller het ene na het andere sterke verhaal tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Amersfoort tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 15 en zondag 29 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337MDT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

advertentie