Geslaagde rentree APWC

5 september 2012 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - APWC heeft een succesvolle comeback achter de rug. Na een afwezigheid van een jaar vierden de Amersfoorters hun rentree op de amateurvelden met een 4-3 overwinning op Hoograven.

,,Het is ontzettend belangrijk dat wij de eerste drie punten meteen in onze eerste wedstrijd hebben gepakt, " reageerde een tevreden trainer Joop de Heus na de zege op eigen veld. Karim Aaras opende al na vijf minuten de score, twee minuten later gevolgd door nummer twee. Arno Cnossen was de schutter: 2-0. Een tegenvaller na de bliksemstart van de zesdeklasser was het eigen doelpunt van Merijn Vermeulen in de 13e minuut: 2-1. Na de gelijkmaker van de bezoekers (2-2) zorgde Brahim Rahaoui voor een 3-2 ruststand.

Na rust was het wachten op de 4-2 maar die kwam er niet. Hoograven scoorde in de 63e minuut de gelijkmaker: 3-3. Zeven minuten later werd Abdelkader ('Appie') Alkatal matchwinner: 4-3