Hooglanderveen wisselvallig

11 april 2012 om 00:00 Sport

LAREN - Het na de winterstop wisselvallig spelende Hooglanderveen is zondag opnieuw op een nederlaag getrakteerd. Na de nederlaag in de vorige competitieronde tegen Victoria bleef de formatie van trainer Mark Visser ook tegen Laren puntloos: 2-0.

Het eerste kwartier van de Hooglanderveners op vreemde bodem was nog wel goed. Erik van Dam en Emiel van Hamersveld verzuimden echter hun ploeg aan een voorsprong te helpen. Na die goede beginfase ging het snel bergafwaarts met de bezoekers. Laren drong steeds meer aan en profiteerde in de slotfase van de eerste helft van een minder sterk moment van Hooglandervener Johan Veld: 1-0.

In de tweede helft acteerden de gasten nog minder. Ook de in het elftal teruggekeerde Menno Lodeweges kon zijn ploeg niet tot grootse daden inspireren. Hij had Hooglanderveen wel aan de gelijkmaker kunnen helpen. De enige kans voor de bezoekers in de tweede 45 minuten was echter niet aan Lodeweges besteed. Met een man minder (rood voor Freek Tomassen) moest Hooglanderveen in de slotfase nog een tweede doelpunt incasseren: 2-0.