VOP stelt niet teleur

11 april 2012 om 00:00 Sport

LOPIK - Hekkensluiter Lopik heeft zaterdag van VOP geen kans op de winst gehad. De Amersfoorters waren heer en meester en scoorden drie keer: 0-3.

Met de niet fitte Emile Brouwer onverwacht toch in de gelederen dicteerde VOP het duel in Lopik. De aanvaller speelde met pijnstillers en deed dat niet voor niets. Met een kopbal scoorde hij de belangrijke tweede treffer, een minuut of twintig na rust: 0-2.

Sander Christiaanse had VOP in de eerste helft aan de leiding geholpen. De verdediger dook na een kwartier in de voorste linie op, passeerde enkele tegenstanders en schoot de bal vervolgens in de korte hoek van het Lopik doel: 0-1.

Voor het derde doelpunt zorgde Terence Vliet. Hij verscheen in de slotfase alleen voor de doelman van Lopik: 0-3. Vliet en Brouwer hadden in de tweede helft beide ook de lat geraakt.