Geflatteerd verlies KVVA

1 februari 2012 om 00:00 Sport

BAARN - Dat KVVA zondag van koploper Baarn zou verliezen, was geen verrassing. Maar de uitslag (6-1) die na 90 minuten op het scorebord stond, was wel geflatteerd. Zeker op basis van het spel in de tweede helft hadden de Amersfoorters iets meer verdiend.

KVVA begon slecht aan het duel in Baarn. Binnen twee minuten keek de ploeg van trainer John Tuithof al tegen een 1-0 achterstand aan. Vooral persoonlijke fouten in de defensie van KVVA waren de oorzaak van meer tegendoelpunten. Pas na de vijfde treffer van Baarn kon KVVA iets terugdoen. Mohammed Laboui rondde een aanval netjes af: 5-1.

In de tweede helft zagen de toeschouwers een herboren KVVA. Baarn wist nog wel een keer te scoren, al snel na de pauze: 6-1. Een zevende treffer werd door KVVA doelman Demian Dorrestein voorkomen. De sluitpost stopte een strafschop. De bezoekers kregen in het tweede bedrijf voldoende kansen om de achterstand te verkleinen maar verder dan één doelpunt kwamen zij niet.