Afbeelding
Groot

Monsters vangen bij Openluchttheater033

30 april 2022 om 12:22 Podiumkunsten

AMERSFOORT Het Openluchttheater033 programmeert in mei, juni en juli programmeert een tiental kindervoorstellingen op zondagochtend. ,,Een gloednieuw programma met tien voorstellingen, speciaal voor de kleintjes en ook zeer vermakelijk voor volwassen,’’ laat het theater weten.

Zondag 8 mei bijt Marianne van Houten het spits af met de voorstelling ‘Maar eerst ving ik een monster’. Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek wat al Prentenboek van het Jaar was en centraal stond tijdens De Nationale Voorleesdagen 2022. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

Nee, ik ga niet slapen
ik heb nog veel doen
moet twintig monsters vangen
ik geef ze van katoen!
Dan een slokje wateren naar het toilet
en heel misschien, echt héél misschien
ga ik dan naar bed.

Marianne neemt de kinderen mee in haar fantasiewereld. Het Openluchttheater033: ,,Je kunt zoveel leuke avonturen bedenken als je niet wil slapen! Een interactieve voorstelling vol muziek, humor en fantasie.’’

De voorstelling begint om 10.30 uur en duurt 35 minuten. ,,De voorstelling gaat altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker.’’ Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is 8,25 euro. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie