Afbeelding
Logo van SOVEE

SOVEE krachtig verder door samenwerking met Stichting van het Kind

29 november 2022 om 10:07 Overig Deel je nieuws

Na een aantal spannende maanden voor SOVEE kunnen we melden dat SOVEE met de hulp van Stichting van het Kind verder kan gaan met haar aanbod van diensten en projecten voor onderwijs- en opgroeikansen in provincie Utrecht en Gelderland.

De beiden organisaties slaan de handen ineen om de expertise van SOVEE te verstevigen en te borgen. SOVEE en Stichting van het Kind gaan ook op zoek naar verdere mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren aan de kansen voor kinderen en jongeren.

Meer over de organisaties:
SOVEE werkt aan de kansen voor kinderen en jongeren van 0 - 23 jaar. Wij bieden begeleiding, advies, training en coaching aan jongeren, ouders, peuterspeelzalen, scholen en organisaties die met jeugd werken. SOVEE is in Utrecht en Gelderland de organisatie die thuis en in het onderwijs de beste randvoorwaarden kan creëren waaronder kinderen en jongeren zich optimaal kunnen ontwikkelen.

SOVEE: voor de beste onderwijskansen

Stichting van het Kind
Niet iedereen in Nederland krijgt dezelfde kansen. Zo zijn er zo’n 50.000 kinderen waarbij de jeugd niet vanzelf gaat, doordat zij niet thuis kunnen wonen. Stichting van het Kind zet zich in voor deze 50.000 kinderen. Met onze vier pijlers: ontplooiing, ontmoeting, ontspanning en voorlichting voeren wij diverse projecten uit. Wij willen deze kinderen helpen om een slechte start om te buigen in een stralende toekomst. Waarin deze kinderen op hun beurt een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie