Afbeelding

Soul, funk en dance classics bij Observant

Overig Deel je nieuws

De negen doorgewinterde muzikanten van Groove Society delen één grote passie: het publiek uit z’n dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu. Zij spelen op vrijdag 8 juli in de Observant. Als deze band begint te spelen wil je bewegen!

Groove Society put uit hits van de grote namen in de soul en dance classics. Wereldhits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu. Deze band weet wat een feest is en bouwt er het liefste zelf een. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis. Een strakke blazerssectie. Samen zorgen ze voor een live-experience die een dans-injectie geeft. Stilstaan mag – in deze society valt niemand uit de toon. Maar deze band garandeert je één ding: de vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen.

Met een beetje Fantasy vind je op A Brand New Day een Treasure in Boogie Wonderland. Think… Kiss… I’m Coming Out! Once You Get Started en Every Time I Turn Around: I Wanna Dance With Somebody! Zo’n avond wordt het? Ja, zó’n avond! Blame It On The Boogie!

De aanvang van dit optreden is 20.30 uur. Kaarten á € 15,00 zijn verkrijgbaar via www.observant.nl. 

Line up:

Fabian Willems – lead & backing vocals

Vivian Gravenberch – lead & backing vocals

Johan Looijenga – keyboard & backing vocals

Allard Frederiks – gitaar

Frans de Haart – bas

Clement Keyzer – drums

Bart Noorman – trompet

Paul van Egmond – trombone

Philip Wolffers – alt- en tenorsax

Stadspodium de Observant

Stadhuisplein 7

3811 LM Amersfoort

www.observant.nl

advertentie
advertentie