Afbeelding

Lustrum TandemTocht Keistad een groot succes.

30 mei 2022 om 14:02 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag vond voor de vijfde maal de TandemTocht Keistad plaats. Een tocht voor mensen met een visuele beperking. Vanwege corona kon de tocht de laatste twee jaar niet plaatsvinden en daarom waren de deelnemers, die uit het gehele land komen, heel blij dat het deze keer eindelijk weer kon.

Er waren 58 deelnemers, dus ook 58 voorfietsers en ook nog vele andere vrijwilligers, waaronder verkeersregelaars, dus in totaal zo een 160 man die er met zijn allen een prachtige dag van hebben gemaakt.

De tocht begon bij Ambiance Houtrust, en liep via Nijkerk naar Putten waar in Landgoed De Schovenhorst de lunch werd gebruikt. Daarna liep de tocht via het gehucht Appel weer terug naar Houtrust.

Onderweg werden frisdrank, fruit en appels uitgedeeld en ook werden er opdrachten uitgevoerd waarbij de zintuigen, voelen, ruiken, horen en proeven werden getest.

En na afloop werden onder het genot van de van Dobbe kroket en wat helder vocht erbij de prijzen uitgereikt. De organisatie kreeg vele complimenten en ook meteen alweer de vraag wanneer de tocht in 2023 zal worden gehouden. Dus reden genoeg om terug te kijken op een mooie welbestede dag!

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie