Alle genomineerden op een rij.
Alle genomineerden op een rij. Menno Ringnalda

Schipper Bosch wint Gouden Parel Eemvallei 2022

7 december 2022 om 14:08 Ondernemend

AMERSFOORT Op dinsdagavond 6 december is de Gouden Parel van Eemvallei feestelijk uitgereikt in het Meander Medisch Centrum. De winnaars van 2022 zijn niemand minder dan Bart en Floris Schoonderbeek, van Schipper Bosch. Bart en Floris nemen het stokje over van Rosan Kreijne. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken weet te onderscheiden.

Genomineerden Marlijn van der Valk (Van der Valk Hotel Amersfoort-A1), Martijn Engwerda, Marc Nanninga & Menno Bos (ITEQ) en Bart &Floris Schoonderbeek (Schipper Bosch) gingen de strijd met elkaar aan. Tijdens de avond werd er door alle leden van het ondernemersplatform OnderNamen Eemvallei live gestemd en Bart en Floris kwamen als winnaars uit de bus. ,,We zijn ontzettend trots!”, aldus de winnaars. ,,Dit is echt een prijs voor het hele bedrijf. We doen het met z’n allen en we gaan het ook met z’n allen vieren!” 

De ondernemers waren voorafgaand aan de avond uitgebreid geïnterviewd en op de avond zelf werden zij verder aan de tand gevoeld. Op basis van deze interviews konden de leden en de vakjury van OnderNamen stemmen. Het publiek kon in de weken voorafgaand aan de avond al een stem uitbrengen.

Alle genomineerden op een rij.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie