Drenth Makelaars innovatief

28 december 2011 om 00:00 Ondernemend

BERGKWARTIER - Op de nieuwe website kunnen huizenkopers terecht kunnen met al hun vragen over het kopen van een woning. Op de site worden al die vragen in verschillende filmpjes beantwoord. Veel potentiële kopers stappen met hun vragen niet snel een makelaarskantoor binnen. Bedoeling van de site is om mensen op een nieuwe en laagdrempelige manier te helpen bij het maken van een van de grotere besluiten uit hun leven.

Sander van Dronkelaar van Drenth Makelaars heeft een duidelijk doel voor ogen: voor zijn klanten zo succesvol als mogelijk zijn. Een van de stappen daarbij is de samenwerking met Nefkens Makelaars, een partnerschap waarbij de kansen van de klanten op een snelle verkoop van hun woning vergroot worden. Drenth Makelaars bedenkt telkens weer nieuwe dingen om de woningmarkt in beweging te brengen. Het nieuwste middel is de site www.huiskopenofverkopen.nl.

Klant en makelaar moeten een ‘ klik’ hebben en veel huizenverkopers twijfelen bij het kiezen van een makelaar. De site huiskopenofverkopen.nl helpt daarbij. Van Dronkelaar: ,,Een belangrijke vraag die je via de site kunt beantwoorden is, hoe kies ik een goede makelaar. Een checklist helpt je een makelaar te vinden die bij jou past. Verkopers laten vaak wel een paar makelaarskantoren langskomen alvorens ze hun keuze maken. Dat kan nuttig zijn, maar dan moet je wel weten welke vragen je moet stellen, die staan op de checklist.”

Vernieuwend zit in het DNA van Drenth makelaars. En Van Dronkelaar en zijn team zetten ook de sociale media in. ,,Je beperken tot huizensite Funda, vinden wij niet verstandig. Je moet kopers en verkopers elkaar overal laten ontmoeten. Daarom zijn we actief op twitter, hyves en facebook, we melden er de huizen die we verkocht hebben en de woningen die we in de verkoop hebben en houden de volgers en bezoekers op de hoogte van alles wat er speelt op en rondom de woningmarkt. Verder hebben we ons eigen You Tube kanaal waar we de woningen die we in de verkoop hebben. Verder gebruiken wij bij iedere woning in onze raampresentatie op kantoor een QR code, die leidt naar een speciaal voor die woning gebouwde website.”

Een huis is nog steeds te verkopen als je maar de juiste middelen inzet en die zijn voor ieder huis verschillend, aldus van Dronkelaar. De samenwerking met Nefkens is een versterking van het makelaarskantoor. ‘We hebben nu niet alleen een breder palet woningen in de particuliere markt, maar Nefkens is bovendien sterk in bedrijfsonroerendgoed. We zijn weer een stukje completer geworden.’

Bergstraat 39-41

3811 NG Amersfoort

(033) 465 26 02

amersfoort@DrenthMakelaars.nl

www.drenthmakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie