Van Slooten winterproof

Ondernemend

Henk Vos van Van Slooten: ,,Op die ketelshow kunnen bezoekers kennismaken met verschillende merken ketels, zonneboilers en zonnecollectors. Op de ketelshow hebben we een warmtepomp staan voor in bestaande woningen en ook zonneboilers en pv cellen (zonnecollectoren die elektra opwekken, red.) zijn aanwezig. Er zijn stands van Nefit, Vaillant, Atag, Bosch en Remeha. We hebben vorig jaar gemerkt dat de consumenten de mogelijkheid om alle merken eens naast elkaar te zien enorm waardeert. Daarom lijkt het ons een goed idee om het evenement nog een keer te herhalen. Natuurlijk hebben we tijdens de show een paar scherpe aanbiedingen, dat hoort erbij.”

AMERSFOORT - Technisch Bureau Van Slooten is specialist in warmtetechnieken. Of het nu om het plaatsen van een reguliere CV ketel gaat of om de modernste technieken op het gebied van aardwarmte of zonne-energie, de medewerkers van Van Slooten weten overal raad mee. CV ketels zijn er in soorten en maten, om iedereen eens de gelegenheid te geven om op zijn of haar gemak allerlei verschillende CV systemen met elkaar te vergelijken, organiseert Van Slooten op 22 en 23 oktober een ketelshow.

Kwaliteit is heel erg belangrijk bij Van Slooten, daarom verkoopt de onderneming, naar eigen zeggen, alleen de topproducten van de beste merken. ,,Tevreden klanten, dat vinden een eerste vereiste. Een product van mindere kwaliteit is gevoeliger voor storingen, daar worden klanten niet blij van en dus wij ook niet. Bovendien is het beslist niet zo dat alle topproducten de hoofdprijs kosten. Je hebt ze in alle prijsklassen. Daarnaast is het mogelijk om ketels rechtstreeks van ons te huren, voor een klein bedrag per maand ben je dan verzekerd van een warme woning.”

Duurzame innovaties zijn in de warmtechniek aan de orde van de dag, Van Slooten heeft ze nagenoeg allemaal in huis. ,,Wij werken veel in de nieuwbouw en juist daar worden al die nieuwe technieken toegepast”, legt Vos uit: ,,De kennis die we daar op doen, zetten we graag in voor onze klanten in bestaande woningbouw. Energiebesparing wordt een steeds belangrijker onderwerp op de gezinsagenda en de innovaties volgen elkaar snel op. Neem de warmtepomp, die is al snel drie tot vier keer zo zuinig als de traditionele cv ketel.”

Natuurlijk is een bezoek aan Van Slooten ook na de showdata de moeite waard. Er staan altijd een groot aantal producten in de showroom en u krijgt van Van Slooten een goed en vrijblijvend advies. Heeft u liever dat er iemand bij u langs komt om naar de situatie te kijken dat kan natuurlijk ook, voor wie weet wat hij wil, via de site is in een oogwenk een ketel te bestellen.

u Technisch Bureau Van Slooten BV, Hogeweg 77, 033 472 00 33, www.vanslootenbv.nl.

advertentie