Hogendoorn Huidverzorging voor uw huid

Ondernemend

AMERSFOORT - Uw huid, de huid van haar klanten, dat is de belangrijkste huid voor Yvonne Hogendoorn. Drie generaties vrouwen van het deze familie houden zich bezig met het in optimale conditie krijgen van andermans huid. In 1957 startte Yvonne’s moeder met haar schoonheidsalon annex parfumerie aan het Euterpeplein en Yvonne koos voor hetzelfde vak. De derde generatie, dochter Jantine van’t Klooster, zette de familietraditie voort en werd zelfs huidtherapeute.

,,Een gezonde en vitale huid is belangrijk voor het welzijn en het welbevinden van ieder mens”, stelt Yvonne: ,,De huid is je visitekaartje, een gezonde huid laat een persoon stralen. Je zou eens moeten weten hoeveel mensen er gebukt gaan onder hun slechte huid. Wij krijgen hier onder andere veel tieners voor acne behandelingen. Dat begint al vanaf een jaar of twaalf, hoe vroeger je bij ons komt, hoe beter het is. Je zou eens moeten zien hoe gelukkig die jonge mensen zijn wanneer hun huid weer schoon is. Wat veel ouders niet weten, maar wat wel fijn is om te weten, is dat een groot aantal zorgverzekeraars deze behandelingen vergoeden.”

Deskundig advies en een huidbehandeling op maat, daar staat Hogendoorn Huidverzorging om bekend. ,,Iedere huid heeft haar eigen unieke kenmerken en het spreekt voor ons vanzelf dat een behandeling alleen dan goed te noemen is wanneer ze speciaal op die kenmerken is afgestemd”, aldus Yvonne: ,,Verder staat bij ons persoonlijke aandacht op nummer één, persoonlijke aandacht en professionaliteit, staat bij ons hoog in het vaandel. We werken dan ook alleen met volledig gediplomeerde specialisten.”

De Bio-HCG+ overwicht therapie is de tweede activiteit van Hogendoorn’s onderneming. ,,Met Bio-HCG+ behaal je opmerkelijke resultaten, na een kuur van 24 dagen verlies je 8 tot 12 procent van je lichaamsgewicht. Het unieke van Bio-HCG+ is dat zij de vetverbranding op gang brengt en het hongergevoel afremt. Je hoeft er verder geen ingewikkelde producten, shakes, repen of iets dergelijks voor aan te schaffen. Je eet gewone dingen, maar door de ampul Bio-HGC+ heb je gewoon minder honger. Verder kan je kiezen of je met of zonder begeleiding wilt afvallen. In beide gevallen geldt overigens dat wilskracht het belangrijkste is in het afvalproces. Je moet een knop omzetten, echt willen dat is de sleutel van alles. Een van mijn toppers is iemand die met vier kuren 136 kilo naar 72 kilo is gegaan, dat zegt wel genoeg over de effectiviteit van het product.”

u Uw huid verzorging

Euterpeplein

(bij Gall&Gall om de hoek)

Amersfoort

033-4946445

www.uwhuid.info

advertentie