Floris Kappeyne
Floris Kappeyne Aangeleverd

Floris Kappeyne Trio bij Stadspodium Observant

31 januari 2023 om 13:21 Lokaal Deel je nieuws

Woensdag 8 februari presenteert JazzPodium Amersfoort het Floris Kappeyne Trio bij Stadspodium Observant. Het trio bestaat uit Floris Kappeyne op piano en synthesizer, Tijs Klaassen op contrabas, en Wouter Kühne op drums.

Het Floris Kappeyne Trio is in 2012 opgericht door de pianist. De bandleden hebben elkaar ontmoet in hun tienerjaren en spelen sindsdien al 10 jaar samen. Door de muziekstijlen van de bandleden te combineren, creëert het trio een vernieuwende en authentieke jazz sound.  

Na de release van hun debuutalbum Interchange in 2018 bracht het trio Synesthesia uit in 2019. Tijdens een pauze van drie jaar hebben de bandleden zich ontwikkeld in verschillende muziekstijlen. Nadat Floris zijn studie klassiek piano afrondde, bracht hij een nieuwe plaat uit in 2022, Half of what I say is Meaningless.

De aanvang van dit optreden is 20:00 uur. Kaarten á € 5,00 zijn verkrijgbaar via www.observant.nl. Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en het Nationaal PodiumPlan.

Stadspodium de Observant

Stadhuisplein 7

3811 LM Amersfoort

www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie