Het Oog van de Storm
Het Oog van de Storm Bram Willems

Sterrencast met Hans Croiset, Anne-Wil Blankers en Johanna ter Steege te zien in Flint

8 november 2021 om 13:23 Lokaal Deel je nieuws

Florian Zeller is een van de meest gespeelde toneelauteurs van dit moment. Op zondag 21 november zet een geweldige cast met Hans Croiset, Anne-Wil Blankers en Johanna ter Steege het toneelstuk ‘Het Oog van de Storm’ van het Parijse wonderkind op de planken.

Het ‘Het Oog van de Storm’ gaat over André en Madeleine, die al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd vergeetachtig en verward. Zij is een sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Hun dochters Anne en Elise komen een weekend naar het ouderlijk huis om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Maar de dingen voelen anders dan normaal. Er gebeuren vreemde dingen en alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Kaarten

Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie