Zilver & brons voor Zuivelhoeve Amersfoort bij Nationale Competities Foodspecialiteitenwinkels

Lokaal Deel je nieuws

Amersfoort – De afgelopen maanden hebben ondernemers uit het hele land gestreden in de jaarlijkse Nationale Competities Foodspecialiteitenwinkels. Ondernemers hebben alles uit de kast gehaald om hebben hun liefde & vakmanschap voor specialisme te tonen en kans te maken op de begeerde titels:
- Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel
- Nederlands Beste Foodspecialist Boerenkaas
- Nederlands Beste Foodspecialist Noten & Chocolade
De Zuivelhoeve is met drie winkels maar liefst vijfmaal genomineerd. Diane Roerink, oprichtster Zuivelhoeve Winkelbedrijven: “Ik ben ontzettend trots op elke genomineerde winkel. Een unieke prestatie, en daarom voor ons al echte winnaars!”.

Elke ondernemer werd nauwkeurig beoordeeld op visie, onderscheidend vermogen, assortiment, productkennis & hygiëne. Met de competitie uit het hele land is dat nogal een zware taak. Na een zenuwslopende avond, geleid door Paul de Leeuw, was het oordeel 7 juni eindelijk gevestigd: de Zuivelhoeve Amersfoort behaalde zilver binnen Beste Foodspecialiteitenwinkel van Nederland én brons binnen de Boerenkaas categorie. Naast Zuivelhoeve Amersfoort vielen ook Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Haarlem en Zuivelhoeve Borne in de prijzen.

De Zuivelhoeve Amersfoort is al een populaire plek voor delicatessen, maar staat nu – terecht – op een podium voor heel Nederland. Wat de Zuivelhoeve in Amersfoort zo bijzonder maakt? Eigenaressen Amber & Marscha: “In korte tijd zijn we opgenomen in deze ontzettend mooie stad en weten veel mensen ons te vinden vanwege ons complete assortiment. We horen van veel klanten dat het echt even een uitje is om bij ons te winkelen. ‘Even naar de meisjes’ is een veel gehoorde uitspraak, daarom dat wij op Instagram ook @kaasmeisjes heten.”

advertentie
advertentie