Met opening 3e STIP blijft PvdA Amersfoort investeren in de mensen in de wijken!

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op vrijdag 7 februari om 17.30 uur worden de STIP en Het Klokhuis, locatie Operaplein geopend in Schuilenburg. Daarmee blijft PvdA Amersfoort investeren in de mensen in de wijken nu met de 3e STIP in Schuilenburg

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. U kunt een kijkje nemen in de nieuwe STIP en u heeft tevens de gelegenheid om kennis te maken met de vrijwilligers. Het Klokhuis presenteert een aantal activiteiten die zij gaan aanbieden.

Wijkbewoners, van jong tot oud, kunnen bij STIP Schuilenburg terecht met vragen of voor hulp, advies en ondersteuning. Of ze kunnen naar de STIP als ze iets willen doen voor hun buurt of informatie zoeken over verenigingen, instellingen of activiteiten in hun buurt. De STIP werkt nauw samen met verschillende organisaties en instanties in de wijk. Dat betekent korte lijnen en één centraal punt in de wijk voor alle informatie over wonen, welzijn, zorg, financiën, meedoen en vrijwilligerswerk. Lees meer over de STIP’s op www.stip-amersfoort.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie