Afbeelding
Joep van Aert

Theatergroep Heer Otto in Theater De Kamers met ‘De Piraten van Kamer 16’

29 september 2022 om 13:21 Overig Deel je nieuws

Horen piraten eigenlijk wel thuis in een chique hotel? Moet daar alles altijd zo blijven als het was? Of is er ruimte voor nieuwe gasten die een beetje anders zijn dan de gasten van het hotel gewend zijn? De humoristische voorstelling ‘De piraten van Kamer 16’ van de Amersfoortse theatergroep Heer Otto zit vol muziek en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het gezelschap is op zondag 2 oktober om 14.30 uur te zien in Theater De Kamers in Amersfoort.

Hotel op z’n kop

Het verhaal vertelt over een piratenfamilie die in vijf sterren hotel Zeezucht terecht komt. Voor de piraten is het één grote ontdekkingstocht. Het altijd keurige hotel staat volledig op zijn kop. Er wordt gedanst in de lobby en door de gangen klinken zeemansliederen. Maar de hotelgasten zijn het daar absoluut niet mee eens. Zij komen hier voor hun rust. Alles moet precies zo blijven zoals het was. Een voorstelling over anders zijn: is dat zo erg? Of kun je juist van elkaar leren en samen mooie avonturen beleven?

Theatergroep Heer Otto

Theatergroep Heer Otto maakt al 10 jaar professioneel muziektheater voor hele gezin. Hun thuisbasis is Amersfoort en ze werken op meerdere gebieden samen met Theater De Kamers. Binnenkort starten zij een gezamenlijke theaterproductie.

Theater De Kamers 

Het familietheater in Vathorst programmeert voorstellingen waarbij diversiteit en inclusief samenleven een onderwerp of vanzelfsprekendheid is. Anja van Dillen, programmeur van Bzzzonder: “Dit verhaal past dat perfect in. Wij vinden het belangrijk dat iedereen welkom is. We denken graag in mogelijkheden en zien dagelijks in ons theater welke mooie dingen er gebeuren als we écht samenwerken en –leven. Wat je achtergrond, zorgvraag, verhaal of leeftijd ook is: je hoort erbij en we doen het samen.”  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie