Feestelijke opening  Euterpeplein (2018)
Feestelijke opening Euterpeplein (2018) Beeldvoerders, Wilmar Boer

De Koffiebus nu ook in Vathorst

15 augustus 2022 om 12:51 Overig Deel je nieuws

De schoolvakantie is bijna voorbij. Activiteiten komen weer langzaam maar zeker op gang. Zo ook De Koffiebus, een unieke ontmoetingsplek waar, door wijkbewoners áán wijkbewoners, uitstekende koffie en oprechte aandacht wordt geschonken.

Naast de bestaande locaties is De Koffiebus is nu ook vanaf 17 augustus elke woensdag te vinden op het middengedeelte van winkelcentrum Vathorst. Op deze dag zal wethouder Dijksterhuis de vierde locatie feestelijk openen. Ook de gloednieuwe website zal dan live gaan. Met name de wijkbewoners uit Vathorst zijn voor deze gelegenheid van harte uitgenodigd.

Samen met Indebuurt033 willen we de bus stadsbreed inzetten zodat iedereen kan genieten van uitstekende koffie, thuisgemaakt gebak en soep van buurtgenoten. Ook kan u genieten van verrassende tosti’s, bereid door de schenkers van De Koffiebus. Graag heten we jou van harte welkom bij De Koffiebus.

De Koffiebus is een burgerinitiatief dat in 2018 is opgericht door Harm Messink samen met een groep bewoners uit de stad Amersfoort. Het doel van De Koffiebus is om op een laagdrempelige manier contacten leggen tussen buurtbewoners. Zo ontstaan buurtbanden en wordt eenzaamheid bestreden.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de vernieuwde website dekoffiebus.org

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie