Afbeelding

AVV Keistad viert op 14 mei het 20-jarig bestaan

11 mei 2022 om 21:16 Overig Deel je nieuws

Vorig jaar bestond AVV Keistad alweer twintig jaar. Helaas konden we dit door corona niet groots vieren. Toch wil de vereniging het lustrum niet zomaar voorbij laten gaan. Vanzelfsprekend wordt het een fantastische feestavond voor alle leden, dit keer in zomerse sferen en met live muziek in het restaurant van Amerena. Ook leden van ZPC, VV Wilhelmina en personeel van Geerensteingroep en Stichting Horeca Amerena zijn van harte welkom. 

Maar de vereniging wil het niet laten bij alleen maar een feestavond.

Olaf Ratterman Memorial - vanaf 13.45 uur

Voor de tweede keer zal de begin vorig jaar overleden trainer/coach Olaf Ratterman van volleybalvereniging SSS Barneveld (en eerder van AVV Keistad) worden geëerd met de Olaf Ratterman Memorial. Tijdens deze wedstrijd zal een Eredivisie All-Star team het opnemen tegen het Nederlandse mannenteam U22 (onder 22 jaar).  

De coaches van de drie teams die bovenaan de kampioenspoule en de reguliere competitie eindigden, hebben gezamenlijk een longlist van 23 spelers opgesteld. Dit All-Star team zal dan ook zeker garant staan voor een spectaculaire wedstrijd. Het Nederlands mannenteam U22 is bezig met de voorbereiding op het EK-kwalificatietoernooi in Kosovo. 

Het is een jaarlijks toetje na de reguliere competitie, maar vooral een prachtig eerbetoon aan een gewaardeerde collega, die ons helaas veel te vroeg is ontvallen. De Olaf Ratterman Memorial wordt georganiseerd door de Nevobo, SSS Barneveld en AVV Keistad. De wedstrijd is gratis toegankelijk voor iedereen in Sportcomplex Amerena in Amersfoort.

College tour met Ron Zwerver

Als een extra cadeau aan alle vrijwilligers, sponsoren en leden van AVV Keistad komt Ron Zwerver aan het begin van de avond naar Amerena. 

Ron Zwerver was onderdeel van het volleybalteam dat in 1996 een gouden olympische medaille won in Atlanta. Hij schreef er een boek over: “Eeuwig Goud” (2021). Dit boek is een persoonlijke terugblik op deze ongeëvenaarde prestatie. Naast zijn leven als profvolleyballer is Zwerver ook onder meer (assistent-)bondscoach geweest en heeft hij zich gericht op teambuilding, talentontwikkeling en leiderschap. 

In een College Tour-setting, begeleid door presentator Carla Tijhuis, vertelt hij hierover en kan iedereen die aanwezig is vragen stellen. De College Tour is alleen toegankelijk voor genodigden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie