Kom zondag 3 oktober naar het Keistad Fietsfestival

28 september 2021 om 13:19 Lokaal Deel je nieuws

Fietsliefhebbers hebben zondag 3 oktober met rood in hun agenda omcirkeld; op deze dag vindt de 4e editie van het Keistad Fietsfestival plaats. Ook dit keer worden weer talloze sportieve en ontspannen activiteiten georganiseerd. Van mooie toertochten tot creatieve workshops, van een live wielerpodcast tot speelse kinderactiviteiten. Nieuw is de kunst fietsexpo die 2 weken zichtbaar zal zijn in de stad.

Fietsfeest

Het Keistad Fietsfestival is een feest voor iedereen die van fietsen houdt. Kom daarom op zondag 3 oktober naar De Nieuwe Stad op de Amersfoortse Oliemolenhof en zet samen met ons de fiets in het zonnetje. De feestelijke fietsoptocht Critical Mass is hier al jaren een mooi voorbeeld van.

Doe verder mee aan een van de uitgestippelde GPX-tochten, laat je kroost over het kids parcours sjezen, stap op een houten loopfiets of speel een van de oud-Hollandse (fiets)spelletjes.

Laat je liever je handjes wapperen? Maak dan je eigen sleutelhanger van een oude fietsketting. Uniek is de klassieke drukpers bij het Stadsatelier waarmee je een kleurrijke fietsposter – van versleten remschijven of tandwielen – kunt drukken.

Gewoon rondlopen, naar het kampioenschap Slowbiken kijken, een fietsdokter bezoeken of relaxte fiets vibes opsnuiven kan vanzelfsprekend ook. Natuurlijk kom jij op je fiets, zodat je ook je fietsportret met fiets kunt laten schieten. En heb jij altijd al eens willen weten hoe een podcast wordt opgenomen? Kom dan live luisteren en meepraten met “Wat als? De Wielerpodcast”.

Het programma

Het volledige festivalprogramma vind je op www.keistadfietsfestival.nl
Hier kun je ook de GPX-bestanden voor de fietstochten aanschaffen (webshop), boeken uit onze bibliotheek lenen (fiets vibes), leuke fietscadeautjes kopen (webshop) en foto’s van vorige festivaledities bekijken (archief).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie