Terpiscihore Amersfoort Internationale dans nieuw Seizoen!

25 augustus 2021 om 15:20 Lokaal Deel je nieuws

Terpsichore Amersfoort

Wij zijn een vereniging voor internationale dans. Bij ons dansen we op muziek uit de hele wereld. Puur recreatief en met veel plezier.

Zo kunt u kennismaken met eenvoudige maar ook met snelle en/of complexe dansen. Veel dansen zijn in een kring of een groep, soms ook los, in een rij of met een partner.  Samen krijg je een gevoel voor maat en muziek. Voor sommige is dit conditietraining, voor anderen ontspanning. Voor iedereen is het gezelligheid en betrokkenheid met cultuur en folklore.

Gedurende het dansseizoen wordt een zeer gevarieerd programma samengesteld. Verschillende dansstijlen uit de hele wereld (Balkan, Israël, Frans, Engels, Nederlands VS, Rusland etc.) komen dan langs.

Wekelijks zijn er op maandag- en donderdagavond groepslessen voor leden, op verschillende ervaringsniveaus. Momenteel zijn er 4 groepen voor volwassenen met oplopend niveau voor beginners tot en met vergevorderd. Instroom het hele jaar door met aandacht voor nieuwkomers aan het begin van het seizoen. 

Daarnaast hebben wij extra activiteiten, zoals instuiven (elke 2e vrijdag vd maand) en workshops, waaraan ook niet leden mee kunnen doen.  

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u altijd gratis en vrijblijvend eens komen kijken en meedansen bij één van de groepen! Proeflessen voor geïnteresseerden starten in september beginners 6 en gevorderd 9 september.

Op deze website https://www.terpsichoreamersfoort.nl/ vind je alle informatie over onze vereniging. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie