Amersfoorts initiatief genomineerd voor bewegingsprijs

13 april 2018 om 11:40 lokaal

AMERSFOORT Happy Monday, een initiatief uit Amersfoort, is een van de vier genomineerden voor de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs. Happy Monday neemt het op tegen Oud Geleerd Jong Gedaan, Bewegend Leren en de Kidsbeweegroute. De winnaar ontvangt naast een bronzen sculptuur een geldprijs van 50.000 euro.

De Nederlandse Loterij in Beweging Prijs is in het leven geroepen om een initiatief te belonen dat Nederland gelukkiger en gezonder maakt, en daarmee de missie van de Nederlandse Loterij kracht bij zet. De Happy Community van Wij Zijn Mind helpt mensen bij het vergroten van hun geluk, onder andere met ervaringsverhalen, tips en zelfhulptools en de zevendaagse Happy Challenge met praktische opdrachten. Op 18 juni wordt deze challenge afgesloten met de Happy Monday Run.

BEKENDMAKING De winnaar van de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs wordt op donderdag 19 april bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse afdrachtsmoment, een feestelijk event waarbij de opbrengst van de Nederlandse Loterij wordt verdeeld onder de Nederlandse sportbonden, achttien goede doelen en de Nederlandse samenleving.

PRIJS Met de prijs wil Nederlandse Loterij initiatieven in het zonnetje zetten die Nederland in de breedste zin in beweging brengen. Juryleden zijn Hugo Borst, Pieter van den Hoogenband, Bibian Mentel en hoogleraar en auteur Ap Dijksterhuis, Guido Weijers, Marjan Olfers en Niels Onkenhout, CEO van de Nederlandse Loterij. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie