logo escaperoom
logo escaperoom H. Steijger

Superfun opent spectaculaire Escape Room!

12 april 2018 om 13:51 lokaal Deel je nieuws

"Na een heerlijk ontspannen vakantie in een warm ver land besluiten jullie de laatste dag van de vakantie met zijn allen een wandeltocht te maken. Na een aantal uren lopen blijken jullie verdwaald te zijn in de jungle. Geen mobiel contact mogelijk en het water begint al op te raken. Na dagen rondzwerven en geen mens of dier te hebben gezien komen jullie uitgedroogd s ’nachts aan op een open plek in de Jungle. Onder een heldere sterrenhemel staat er midden op de open plek een speelbord? Zou dit de manier  zijn om te ontsnappen uit de JUNGLE?"

Per 1 mei 2018 opent Superfun een nieuwe sensatie: "Escape from the Jungle". Deze geheel geavanceerde escape room zit vol met technische snufjes en verassingen. Binnen 1 uur moet je d.m.v. het oplossen van puzzels proberen te ontsnappen uit de jungle kamer! De kamer is alleen geschikt voor volwassenen. Prijs per kamer is €75.- (4 tot 6 personen).

Superfun is altijd bezig met de nieuwste activiteiten, daarom staat Superfun voorop in Leisure en activiteitenbranch. Een echte aanwinst voor de recreatie van Amersfoort.

?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie